5 tankar kring ”Ingress-portaler i Blekinge

 1. Elin

  Hej.
  Född och uppväxt i Blekinge som jag är följer jag din turfblogg med stort intresse. Jag reggade mig för att få kod till Ingress så fort jag hörde talas om det (över 2 veckor sen) men har ännu inte fått någon kod.
  Hur lyckades du få en och råkar du ha en över? Även om du inte kan hjälpa mig kommer jag att följa även denna blogg för att få lära mig mer om spelet innan jag får en kod eller det blir öppen beta, vilket som nu kommer att hända först.

  Mvh Elin

  Svara
  1. enlightenment Inläggsförfattare

   Hej Elin!

   Kul att du följer mig på //turf.blekinge.it/!

   Jag fick min inbjudan till Ingress av en annan turfare förra helgen! Sedan fick jag en inbjudan skickad till mig denna helgen och den gav jag till en tredje turfare. Om jag får fler så kanske jag skulle lägga ut dem här eller på //turf.blekinge.it/ för att locka läsare? 🙂

   Med vänliga hälsningar,

   TBIT

   Svara
   1. Elin

    Bra idé. Om jag får en innan jul kommer jag kanske och tar både “dina” zoner och portaler i Blekinge i mellandagarna 🙂

    Svara
 2. Pingback: Hur man skickar in förslag på nya portaler | Enlightenment Blekinge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *