Grönt och fint i Karlskrona

Jag känner bara till tre portaler i tätorten i Karlskrona: två på Trossö som var med från början, och så portalen i Studentviken som kom till efter förslag från mig.

För ett par dagar sedan så förföll portalen i Hoglands park, och då var motståndet där och tog för sig! Inte mindre än tre motståndare kröp upp ur sina hålor och lade resonatorer på den portalen! (Bland annat turfaren ahotik, hej på dig!)

Detta är naturligtvis en ohållbar situation i upplysningens högborg Blekinge! För att skydda mänskligheten så ryckte jag ut efter jobbet idag. På grund av stora GPS-problem så fick jag detonera en rätt många vapen innan jag tog kål på portalen, men då kunde jag hacka den några extra gånger under tiden. Mer poäng till mig!

Efter att ha tagit över portalen så laddade jag upp den med L2 och L3-resonatorer så att den fick nog räckvidd att länka till portalen i Studentviken, samt satte upp länken. Därefter fortsatte jag till portalen vid Vattenborgen (fast bilden är ju på Karl XI-statyn) och uppgraderade även den med L2- och L3-resonatorer, länkade mot Hoglands Park och Studentviken, och så var fältet klart! Visserligen blev det bara 2 MU, men många fina poäng till mig!

Tyvärr så slösade jag mycket tid på GPS-problemen så jag missade att ta Turf-zonerna i Hoglands park och vid Karl XI-statyn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *