Ingress-Turf i Ronneby idag

Idag på förmiddagen så tog jag en 29 km cykeltur för att måla Ronneby grönt, både när det gäller Turf och Ingress. Här är mina Turf-zoner vid 12-snåret idag. Jag har fått ordentligt motstånd i Ronneby nu, så i skrivande stund har jag bara två zoner kvar. Kan ni gissa vilka?

När det gäller Ingress så hade sl0k3 tagit över portalerna Blomsterflickan och Trollsjön, så jag tog helt enkelt tillbaks dem. Sedan hade jag samlat portalnycklar och lagt upp en strategi för att skapa fyra fina fält, dvs många fina poäng. I planen ingick att Snöklockan skulle förfalla (eller bli övertagen) innan min runda, men den hade ett fåtal responatorer kvar som jag var tvungen att ladda upp innan jag kunde installera nya.

Nåväl, jag fick mina fält till slut:

Hoppas att sl0k3 tar det som en utmaning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *